DEJAVNOST - Elektro Šinkovec d.o.o.

Go to content

Main menu

DEJAVNOST

O PODJETJU

Osnovna dejavnost podjetja ELEKTRO ŠINKOVEC d.o.o. je izvedba vseh vrst električnih instalacij, tako močnostnih, kot signalno komunikacijskih na javnih, zasebnih, industrijskih, energetskih in drugih investicijskih objektih. S svojimi preverjenimi in zaupanja vrednimi poslovnimi partnerji v tem okviru izvajamo vse spremljajoče dejavnosti kot so: projektiranje, nadzor, montaža, proizvodnja stikalnih blokov, meritve in kontrola.
Pomembna veja naše dejavnosti zajema tudi izvedbo energetsko učinkovitih oz. varčnih instalacij, kot npr. toplotne črpalke, LED razsvetljavo, EIB instalacija, kogeneracije, CNS sistemi ter fotovoltaični sistemi.
Aktivno se vključujemo tudi v izvedbo projektov zagotavljanja energetske učinkovitosti in energetske sanacije objektov, kot to naročajo evropske direktive.
Naš osnovni cilj je kakovostna ponudba ter profesionalna in celostna izvedba, ki svojim naročnikom nudi sodobne in inovativne rešitve električnih instalacij.
Podjetje, želi prenesti učinke kvalitete, zaupanja, timskega dela in zagotavljanja odličnih referenc tudi na vse naše poslovne partnerje.

 
Back to content | Back to main menu