o podjetju

Nekaj več o nas

Smo podjetje z vrsto let delovnih izkušenj na področju električnih instalacij, tako na novogradnjah kot na prenovah vseh vrst objektov.

Podjetje ELEKTRO ŠINKOVEC d.o.o. je nastalo iz podjetja Boštjan Šinkovec s.p. katero je začelo s poslovanjem leta 2008.

Podjetje ves čas nadgrajuje svojo ponudbo, tako pridobiva nove stranke ter njihovo zaupanje. Zavedamo se pomembnosti znanja, saj lahko to omogoči razvoj podjetja na vseh področjih. Zato smo ob preoblikovanju podjetja svojo dejavnost razširili tudi na področje gradbeništva in strojnih instalacij. Pretežno delamo na področju Slovenije, izvajali pa smo tudi dela v Italiji, Nemčiji ter Avstriji.

Smo mentorji za izvajanje izobraževanja praktičnega pouka s strani srednjih šol. Imamo pridobljeno pedagoško-andragoško usposobljenost.

“ Današnje zgradbe vsebujejo čedalje več tehničnih naprav in sistemov, ki lahko dobro delujejo le s strokovno in pravilno izvedenimi elektro inštalaterskimi deli.

Mi se poglobimo v detajle in s tem preko naših strokovnih storitev in izvedb ustvarjamo ideje za prihodnost.

ELEKTRO ŠINKOVEC d.o.o.

Spodnja Slivnica 7a
1290 Grosuplje

GSM: +386 (0)51 340 649
E-mail: info@elektro-sinkovec.si

ID zavezanca za DDV: SI88758524
Matična številka: 6319378000
IBAN:
SI56 0430 2000 2600 651
NKBM  d.d.

Dejavnost

Osnovna dejavnost podjetja ELEKTRO ŠINKOVEC d.o.o.,  je izvedba vseh vrst električnih instalacij, tako močnostnih, kot signalno – komunikacijskih na javnih, zasebnih, industrijskih, energetskih in drugih investicijskih objektih. S svojimi preverjenimi in zaupanja vrednimi poslovnimi partnerji, v tem okvirju izvajamo vse spremljajoče dejavnosti kot so: projektiranje, nadzor, montaža, proizvodnja stikalnih blokov, meritve in kontrola.
Pomembna veja naše dejavnosti zajema tudi izvedbo energetsko učinkovitih oz. varčnih instalacij, kot npr. toplotne črpalke, LED razsvetljavo, EIB instalacija, kogeneracije, CNS sistemi ter fotovoltaični sistemi. Izvajamo elektro meritve jakotočnih in strelovodnih instalacij. Izvajamo tudi meritve strukturnih ožičenj in optičnih sistemov.

Aktivno se vključujemo tudi v izvedbo projektov zagotavljanja energetske učinkovitosti in energetske sanacije objektov, kot to naročajo evropske direktive. Naš osnovni cilj je kakovostna ponudba ter profesionalna in celostna izvedba, ki svojim naročnikom nudi sodobne in inovativne rešitve električnih instalacij.

Podjetje, želi prenesti učinke kvalitete, zaupanja, timskega dela in zagotavljanja odličnih referenc tudi na vse naše poslovne partnerje.

Vizija in usmeritev našega podjetja

Naše delo temelji na strokovnem znanju in dolgoletni praksi pri izvajanju del. Specializiranost in strokovnost nam potrjujejo naši dolgoletni kupci in dobavitelji.
Spoštujemo poštenost in medsebojno zaupanje, kar je pri nas nepogrešljiv dejavnik pri sodelovanju z našimi naročniki.
Odlikujeta nas pomoč in svetovanje pri tehničnih in cenovnih rešitvah, kar je danes bistvenega pomena za naročnika oziroma investitorja.
Zavedamo se, da so hiter odziv, strokovnost, kvaliteta in konkurenčne cene bistvenega pomena za dobro sodelovanje s poslovnimi partnerji.
Na trgu smo uveljavljeni veliko let in vedno strmimo k temu, da so dela strokovno izvedena. Merilo nam je zadovoljna stranka.

Naša želja oziroma vizija je:

  • pripravljeni smo slediti potrebam trga in na področju proizvodnje, števila zaposlenih in strokovnosti rešitev.
  • ohranjati korekten odnos do poslovnih partnerjev.
  • slediti napredku in razvoju v vseh navedenih panogah.
  • zaposlovanje kvalificiranega in strokovno usposobljenega kadra.
  • pridobivanje dela tudi izven naših meja.

sodelovanje

Povpraševanje ali
sodelovanje?

Vas zanima določeno dodatno povpraševanje o naših storitvah ali sodelovanje na drugih področjih?

Kontaktirajte nas preko kontaktov…